Mig selv:                                                                         Retur til forside
 

Jeg blev født i 1939. Født er måske ikke lige det rigtige ord, idet jeg kom til verden ved det, som i dag kaldes "Planlagt Kejsersnit".
Det skete på Amtssygehuset i Horsens, og indgrebet blev foretaget af en læge ved navn Ole Marner.
Når jeg heftede mig ved navnet, er det fordi, vi engang i 1950'erne læste/hørte om en læge i Ålborg, som havde "hjulpet" sin uhelbredeligt syge kone med en overdosis morfin. Det var i denne forbindelse, at min Mor fortalte mig om min fødselshjælper.

Pudsigt nok erfarede jeg for nogle få år siden, at samme Ole Marner havde været læge på hospitalsskibet Jutlandia under Koreakrigen 1950(1951) - 1953.
I 1943, da jeg lige var fyldt 4 år, flyttede jeg med mine forældre fra Horsens til Randers, hvor min far, som var skræddersvend, havde fået arbejde på "Håndskræderiet".
Vi flyttede ind i en nyopført boligblok ved navn "Toften", hvor jeg kom til at bo hele min barndom og skoletid. I løbet af 1940'erne og 50'erne var der blevet bygget flere ny blokke med adresse på Valdemarsvej og R. Hougaards Vej. Kristrup Andels Boligforening havde nu 5 afdelinger.
I 1955, året hvor jeg fik min mellemskoleeksamen, flyttede vi til afdeling 3, som var blevet færdigbygget i 1950.
Den 4. juni 1956 mødte jeg som rekrut ved Forskolen til Mathskolen på Flyvestation Karup for at påbegynde uddannelsen til radiotelegrafist, og så gik der tid med det.
I 1959, da jeg igen var hjemme og netop var begyndt på Teknisk skole for at blive "Teknisk assistent", døde min far pludseligt, og jeg blev sammen med min Mor boende i lejligheden, R. Hougaards Vej 11, mens jeg de næste to år læste på Teknisk skole på det gamle Frederiksplads i Randers.
 
Efter et par år som Teknisk tegner ved I/S Midtkraft i Århus, søgte jeg igen frivillig tjeneste. Denne gang ved Jyske Telegrafregiment på Langelandsgade i Århus.

Tjenesten blev imidlertid kun af kortere varighed, da min Mor døde i januar 1963. Da jeg også i denne periode havde mødt Karin, blev vi gift i 1963, idet jeg kunne overtage lejligheden efter min Mor, da jeg i nogen tid havde boet "hjemme", og havde adresse der.
Da vi blev gift, kørte jeg hyrevogn i Randers. 
 


                                                  

               


 

 

Retur til forside